De weldaad van traditionele Chinese massage

‘s-HERTOGENBOSCH – In november 2012 opende de eerste vestiging van QoQo Massage de deuren in Rotterdam. Gedreven vanuit een duidelijke visie waarbij traditionele Chinese massagetherapieen worden gecombineerd met het moderne, westerse concept van een gezonde levensstijl. Anno 2016 zijn er al 9 salons in Nederland. Sinds kort heeft QoQo Massage ook een vestiging in ’s Hertogenbosch.

Wanneer ik QoQo Massage binnenstap, word ik welkom geheten door twee jonge dames, Denise en Sara. Denise is de huidige bedrijfsleidster, zij vertrekt binnenkort naar Eindhoven om hier een nieuwe vestiging te openen; Sara zal haar functie overnemen. De rustige, gemoedelijke sfeer valt meteen op. Je voelt je hier at snel op je gemak. lk krijg een rondleiding langs de verschillende massageruimtes in het pand. Ze zijn allemaal ingericht in authentieke Chinese stip en hebben een luxe uitstraling. Met zachte muziek op de achtergrond, ontspannende geuren en een vriendelijke masseuse kun je hier moeiteloos genieten van een heerlijke massage.

 

 

“We gaan echt voor de totaalbeleving”, vertellen Denise en Sara enthousiast. “Alles klopt, tot in de kleinste details. De massage wordt dan ook afgesloten met een lekker kopje thee, geschonken in een Chinees servies.” De masseuses bij QoQo Massage hebben sowieso allemaal ruimschoots ervaring in het masseren. “QoQo, de oprichtster, ziet er bovendien op toe dat iedereen eerst een interne training volgt, om zo de kwaliteit hoog te houden.” Die kwaliteit gecombineerd met een zeer betaalbare prijs vormt een belangrijke kracht van QoQo Massage. “Jong en oud komt hier binnen. We doen ons best om een ‘family friendly’ salon te zijn, waar ook gezinnen welkom zijn. Qua aanbod hebben we o.a. relax-, sport-, nek-schouder-rug-, voet-, gezicht-, voetreflex- en zwangerschapsmassages. Duo- of triomassages behoren eveneens tot de mogelijkheden.” Sinds kort is tevens een Ladies High Tea te boeken, waarbij je je samen met vriendinnen kunt laten verwennen met een relax- en gezichtsmassage, waarna je kunt proeven van allerlei lekkernijen. “Het geeft ons veel voldoening als we mensen na de behandeling weer helemaal relaxed naar buiten zien zweven!”

♦ Deze vestiging is gevestigd aan Pettelaarseweg 188 H te ‘s-Hertogenbosch. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 088-8100899 of mailen naar info@qoqomassage.com 


Bron: Bossche Omroep


vorige pagina

Pers

''Happy end voor een massagesalon'' NRC.nl

Lees hier het volledige artikel.

Klik HIER »

 

''Blij de deur uit zonder happy ending in Rotterdam'' AD.nl

Lees hier het volledige artikel.

Klik HIER »

 

''De weldaad van traditionele Chinese massage'' Bossche Omroep

Lees hier het volledige artikel.

Klik HIER »

Cadeaubon

Koop hier uw cadeaubonWilt u iemand verrassen? QoQo Massage heeft ook cadeaubonnen. De prijs kunt u zelf invullen.
Klik HIER »

Maak een afspraak bij een van onze vestigingen
Openingstijden: 7 dagen per week van 10:00 uur tot 24:00 uur!
Klantenservice: 7 dagen per week van 09:30 uur tot 21:30 uur.