Masseur Rajim: Een eigen store openen was vanaf het begin al mijn ambitie

 

 

Masseur Rajim Gibbes groeit na een fijne en leerzame tijd bij QoQo Massage Oostzeedijk door als eigenaar van de QoQo partnerstore in Vlaardingen. Na twee en een half jaar neemt hij afscheid van de locatie Oostzeedijk en begint hij aan zijn avontuur in Vlaardingen. Zijn ambities om door te groeien en een eigen store te openen worden werkelijkheid.

 

Rajim heeft na zijn eerste training bij QoQo Massage al het doel om een eigen store te openen. In een van zijn eerste evaluatiegesprekken vertelt hij aan het management over zijn grote ambities. ‘Een eigen store openen was vanaf het begin al mijn ambitie en ik heb dit doel altijd voor ogen gehouden. De eigenaren Coco en Robert zagen potentie in mij en gaven mij meer verantwoordelijkheid zodat ik de mogelijkheid had om te groeien en mijzelf te ontwikkelen als manager.’ zegt Rajim. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen en 12 februari opent Rajim samen met QoQo Massage de store in Vlaardingen. De samenwerking is tot stand gekomen omdat Coco vindt dat hij het goed doet als masseur en ondernemend genoeg is om de volgende stap te zetten.

 

De keuze viel op Vlaardingen als nieuwe locatie omdat dit volgens Rajim een goede plaats is om door te groeien. ‘Vlaardingen is niet te klein en niet te groot. Precies een fijne en goede plek om de volgende stap te zetten. QoQo Massage heeft aardig wat stores in Rotterdam en het leek mij een goed idee om er een net buiten Rotterdam te openen.’ Waar een QoQo Massage store volgens hem zeker aan moet voldoen is een fijne rustgevende sfeer, klantvriendelijkheid en natuurlijk de beste kwaliteit leveren aan de klanten door goed naar hen te luisteren. Dit probeert Rajim natuurlijk ook te realiseren in de nieuwe store op de Hoogstraat 94 in Vlaardingen. Hij is ervan overtuigd dat dit zorgt voor tevredenheid bij de klanten.

 

‘Door mijn ervaringen als masseur/manager bij de Oostzeedijk heb ik veel geleerd. Dit is een groot voordeel voor mij. Ik weet wat de klanten van QoQo Massage verwachten. Ik weet ook dat geen enkele dag hetzelfde is als masseur. Iedere dag zijn er weer andere mensen om te helpen en dus iedere dag weer andere uitdagingen. Tijdens de twee en een half jaar dat ik werkzaam ben geweest bij de Oostzeedijk, heb ik veel geleerd van de oudere en meer ervaren masseurs. Ik hou van samenwerken, dat past echt bij mij. Daarom zie ik mijn toekomst in Vlaardingen ook zonnig tegemoet.’

Rajim zijn ambities stoppen niet na het openen van de store in Vlaardingen. Hij hoopt in de toekomst nog meer stores te kunnen openen.

 


vorige pagina

Pers

''Happy end voor een massagesalon'' NRC.nl

Lees hier het volledige artikel.

Klik HIER »

 

''Blij de deur uit zonder happy ending in Rotterdam'' AD.nl

Lees hier het volledige artikel.

Klik HIER »

 

''De weldaad van traditionele Chinese massage'' Bossche Omroep

Lees hier het volledige artikel.

Klik HIER »

 

Cadeaubon

Koop hier uw cadeaubonWilt u iemand verrassen? QoQo Massage heeft ook cadeaubonnen. De prijs kunt u zelf invullen.
Klik HIER »

Maak een afspraak bij een van onze vestigingen
Openingstijden: 7 dagen per week van 10:00 uur tot 24:00 uur!
Klantenservice: 7 dagen per week van 09:00 uur tot 22:00 uur.