Volg deze 5 tips om gezond te blijven deze winter

 

Omdat we nog enkele koude maanden tegemoet gaan, is het een goed moment om na te denken over manieren om ziektes proactief te voorkomen. Als je net als de meesten bent, ben je vatbaar voor ziek worden als de temperatuur daalt. Wees dit seizoen heel voorzichtig en volg deze tips om de toon te zetten voor een gezond jaar voor de boeg.

Alcohol

Minder alcohol consumeren. Alcohol verzwakt het immuunsysteem zelfs na slechts een nacht van zwaar drinken. Een zwakker immuunsysteem maakt uw lichaam vatbaarder voor ziektes. Omdat alcohol de slaappatronen onderbreekt, laat het je ook zonder de verjonging en rust die je lichaam nodig heeft om bacteriën en infecties te bestrijden.

Beweging

Elke hoeveelheid lichaamsbeweging is goed voor lichaam en geest. Door te trainen komen endorfines vrij die je over het geheel genomen in een beter humeur brengen. Een gezonde hoeveelheid activiteit stimuleert de cellen die het lichaam bestrijden en helpt ziektes weg te houden.

Voeding 

Eet gezond eten. Wanneer u vettig, ongezond voedsel consumeert, beperkt u het vermogen van uw lichaam om ze goed te verteren en te gebruiken. Het is belangrijk om je lichaam van brandstof te voorzien met de dingen die voordelen opleveren zoals fruit, groenten en eiwitten die kunnen worden omgezet in bruikbare energie, in plaats van degenen die je afremmen.

Hygiëne

Was regelmatig uw handen. We komen elke dag in contact met zoveel andere mensen. Wanneer u op het werk, in de winkel of zelfs thuis bent, moet u zich bewust zijn van wie zijn eigen kiemen verspreidt. Zorg ervoor dat je je handen wast voordat en nadat gedeelde of hoog-bacteriën items zijn aangeraakt zoals deurknoppen, telefoons, enz.

Massage

Een massage krijgen. Je kunt massages zien als iets dat je bespaart om jezelf te trakteren op een dag in de spa, maar ze zijn niet alleen voor verwennerij. Massages verminderen spierpijn, stress en zelfs hoofdpijn. Genezing en zorg voor je fysieke lichaam creëert een solide basis voor innerlijk welzijn en gezondheid.

 

2018 is bijna, verspil de jaarwisseling niet met ziek zijn. Gebruik deze tips en bel QoQo Massage +31 (088) 810-0899 om een revitaliserende massage in te plannen om je lichaam in topvorm te houden om ziekte te voorkomen gedurende dit seizoen.


vorige pagina

Pers

''Happy end voor een massagesalon'' NRC.nl

Lees hier het volledige artikel.

Klik HIER »

 

''Blij de deur uit zonder happy ending in Rotterdam'' AD.nl

Lees hier het volledige artikel.

Klik HIER »

 

''De weldaad van traditionele Chinese massage'' Bossche Omroep

Lees hier het volledige artikel.

Klik HIER »

 

Cadeaubon

Koop hier uw cadeaubonWilt u iemand verrassen? QoQo Massage heeft ook cadeaubonnen. De prijs kunt u zelf invullen.
Klik HIER »

Maak een afspraak bij een van onze vestigingen
Openingstijden: 7 dagen per week van 10:00 uur tot 24:00 uur!
Klantenservice: 7 dagen per week van 09:00 uur tot 22:00 uur.