Afspraak maken?

U kunt meteen bij QoQo Massage Almere een afspraak maken.
Heeft u hulp nodig? Bel dan naar 088-810 08 99

Klik hieronder voor de volgende pagina.

Almere

QoQo Massage Clinics Almere

Winkelcentrum Marehof is het oudste winkelcentrum van Almere. De gezellige winkelstraat kenmerkt zich door de aanwezigheid van vele speciaalzaken en boetieks. Onder andere La Donna, Wedding Wonderland, De Feesthoek en Droomstoffen zijn reeds in de straat gevestigd. Tevens is Media Markt en Citymall Almere om de hoek gevestigd. 

 

De Zadelmakerstraat is zeer goed bereikbaar, via het busstation Passage of de nabij gelegen parkeergarages. Ook het NS-station Almere Centrum ligt op loopafstand.

 

Aangrenzend aan de Zadelmakerstraat bevinden zich de Flevogarage en de Schippergarage. Hierdoor zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Tevens bestaat er de mogelijkheid om te parkeren op de openbare weg. 

 

Deze locatie beschikt over 3 duo kamers waarvan 2 opgesplitst kunnen worden in single kamers. In onze gezellige woonkamer kunt u met een heerlijke kop thee of glas water nog even nagenieten van de behandeling.

 

*Vanaf heden nemen wij geen contante betalingen meer aan. 
Alleen online voorafbetaalde boekingen, pinbetalingen in de salon en/of betalingen met de giftcard. Giftcards kunt u online aanschaffen en in onze salons. Bedankt voor uw begrip!  


Tot snel bij QoQo Massage Clinics Almere.

Contact

Adres:
Zadelmakerstraat 16
1315 AP Almere

Maak een afspraak:
Telefoon: 088-810 08 99
E-mail: info@qoqomassage.com

  Almere

Impressie

Adres & Route

Reviews